Welcome to

Timegarden Chinese Cresteds & Powderpuffs


Wij verwachten puppies!

Voor meer informatie over ons aankomend nestje klik hier!

Ik ben Mignon Tijdhof en woon samen met mijn man Marco, onze 2 dochters (2011 en 2015) en onze chinese naakthonden in Helmond. Dieren zijn mijn passie en dan in het speciaal de chinese naakthond. Ik ben in 2001 afgestudeerd aan de HBO opleiding Dierhouderij en Diergezondheidszorg. Ik ben van jongs af aan opgegroeid met dieren en deze liefde heb ik om kunnen zetten in deze hobby.

Mijn kennelnaam Timegarden is de vrije engelse vertaling van mijn achternaam. Zo geef ik al onze puppies niet alleen alle liefde maar ook nog eens een klein beetje van mijn eigen naam mee.

Begin 2005 kwam onze eerste Chinese Crested "Candy" het gezin verwelkomen. Door haar is de liefde voor dit ras nog meer gegroeid en ook mijn passie voor het showen begonnen.
Onze honden leven bij ons in huis, slapen op ons bed en liggen op de bank, ze zijn een heel groot deel van ons leven.
Showen met de honden is mijn grote hobby en bijna al onze honden waarmee wij showen/fokken zijn dan ook al kampioen in verschillende landen.

Wij zijn echt helemaal verliefd geworden op dit ras. Het zijn echt de heerlijkste honden die je je maar kunt voorstellen.
Fokken is onze hobby. Vandaar dat wij maximaal 2 nestjes per jaar hebben van goed doordachte combinaties.

Mijn doel is het ras te verbeteren en honden te fokken die in alles voldoen aan de rasstandaard en bovenal gezond en blij zijn.
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u ons een email sturen.

timegarden.nl 2005-2024 - All rights Reserved